Tuesday, 3 April 2012

SEGMEN ERAZ FADLI : Masa Untuk BLOGWALKING


Satu segmen yang simple! Tak de syarat yang susah-susah.. Cuma nya di buka sehingga malam ni sahaja.. Sehingga pukul 11.30 malam.. Jom ramai-ramai join.. Korang boleh klik banner kat atas..


54 comments:

  1. dah follow akak , jom ke blog saya

    ReplyDelete
  2. Terima kasih singgah blog ieqa :)

    http://phosphorusarsenic.blogspot.com/2012/04/segmen-eraz-fadli-masa-untuk.html

    ReplyDelete
  3. BW dr segmen yg sama....

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/segmen-eraz-fadli-masa-untuk.html

    ReplyDelete
  4. hye...
    done follow...
    thanx ye ^_^

    ReplyDelete
  5. thnx sebab bw kat blog arepnakbebel.com..

    btw..done follow ur blog~

    epi blogging~

    ReplyDelete
  6. ayu singgah n follow sini..;-) sweet 202..;-)

    ReplyDelete
  7. Yuhuuu Emma singgah sini =)

    ReplyDelete
  8. Salam sahabat blogger,,Sggah bw dari segmen same^^jemput ke belog usang sy.. http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-eraz-fadli-masa-untuk.html hikhik maseh^^

    ReplyDelete
  9. salam, singgah dari segmen yang sama..jom BW sampai pengsan...hihu hihu..

    http://charmphoenix.blogspot.com/2012/04/segmen-eraz-fadli-masa-untuk.html

    ReplyDelete
  10. dari segmen yg sama :)

    http://moshi2aya.blogspot.com/2012/04/segmen-eraz-fadli-masa-untuk.html

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen eraz fadli

    ReplyDelete
  12. dtg dri segmen yg same..done follow..follow me back k?tq

    ReplyDelete
  13. dah follow,..
    Dari segmen yg sama,.

    http://rzyira.blogspot.com/2012/04/segmen-eraz-fadli-masa-untuk.html

    ReplyDelete
  14. dtg dri segmen yg same..done follow..follow me back k?tq

    ReplyDelete
  15. buat lawatan kat sini :D
    http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2012/04/segmen-eraz-fadli-masa-untuk.html

    btw, jgn lupa jOin my segmen :
    http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2012/04/segmen-siri-jelajah-blog-lets-fly.html

    ReplyDelete
  16. jalan-jalan :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/04/segmen-eraz-fadli-masa-untuk.html

    ReplyDelete
  17. dari segmen yg sama-sama..
    salam kenal..:D

    ReplyDelete
  18. miss z tinggal jejak

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segmen-eraz-fadli-masa-untuk.html

    ReplyDelete
  19. Lya follow ;)

    http://izlyalightsometales.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. salam kenalan.....

    hepi berblogging ya

    ReplyDelete
  21. balas kunjungan ;)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/04/segmen-eraz-fadli-masa-untuk.html

    ReplyDelete
  22. Haii !! , Datang singgah blog awak . :3 . Follow kita ye .

    http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/04/segmen-eraz-fadli-masa-untuk.html

    ReplyDelete
  23. salam ziarah, thanks drop kat blog ella.. datang dari segmen eyaz fadli juga..
    tinggal jejak

    http://nurfa22.blogspot.com


    .
    ella follow sini, follow balik pun boleh.. thanks=)

    ReplyDelete
  24. kakak ialah isteri Mr. Ezadli kan?

    muka suami mcm sama jerk dgn mr. ezadli

    ReplyDelete
  25. singgah sini dari segmen eraz fadli.

    jemput ke blog saya

    http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/segmen-eraz-fadli-masa-untuk.html

    ReplyDelete
  26. salam ziarah dari jebat..dtg dari segmen yang sama :)
    http://akusijebat.blogspot.com/2012/04/segmen-eraz-fadli-masa-untuk.html

    ReplyDelete
  27. Wah, nicee belogggg. comel ! heee <3 Anyway, datang dari blog y sama ! :)

    ReplyDelete
  28. drop step ^^
    dah jd follower

    datang sini pulak ea :
    http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/04/segmen-eraz-fadli-masa-untuk.html

    ReplyDelete
  29. assalamualaikum:)

    actly dr segmen yg sama :) sy BW kat sini.


    http://sayabudakcinonettt.blogspot.com/2012/04/segmen-eraz-fadli-masa-untuk.html

    ReplyDelete
  30. dah follow awak dah.. :) .. singgah lagi ke blog akak ekk.. salam kenal

    ReplyDelete
  31. Miera dtg singgah sini.... follow Miera yee..
    dah follow awak :))

    http://mastrixia.blogspot.com/2012/04/segmen-eraz-fadli-masa-untuk.html

    ReplyDelete
  32. singgah sini :3 saya pun join segmen ini jugak ! done follow you :D follow me back yaa .

    http://hafizabasiruddin.blogspot.com/2012/04/segmen-eraz-fadli-masa-untuk.html

    ReplyDelete
  33. blogwalking kat sini..done follow awak..

    http://debabkeding.blogspot.com/

    ReplyDelete
  34. blogwalking..
    kite dah follow awak
    meh la dtng kite punye
    http://ct-jue.blogspot.com/

    ReplyDelete
  35. follow here . hit me back . dari contest yg sama :D

    http://chentadomo.blogspot.com/2012/04/segmen-eraz-fadli-masa-untuk.html

    ReplyDelete
  36. hai semua.. selamat berkenalan.. :)

    ReplyDelete
  37. singgah dr segmen yg sme..

    thnx visit my blog. already follow u..

    ReplyDelete
  38. Senarai penuh peserta telah disenaraikan.. Bagi yang belum memulakan blogwalking, korang boleh ber'blogwalking' sekarang.. Bagi yang sudah mula, tahniah sebab bermula awal.. Good Luck semua... Diharapkan segmen ini dapat memberi kesan kepada semua.. TQ so much..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-eraz-fadli-masa-untuk.html

    ReplyDelete
  39. alopp sis me ayu here dtg dari segmen sama..:)

    http://nerbidayugorgeous.blogspot.com/2012/04/segmen-eraz-fadli-masa-untuk.html

    thnks so much..:)

    ReplyDelete
  40. hai, datang blogwalking kat blog owsemm ni. dtg jauh dari http://cokelatitumanis.blogspot.com/ :)

    ReplyDelete
  41. sya singgah sini dari segmen yang sama [membalas kunjungan] :)

    syasyajohan.blogspot.com/2012/04/segmen-eraz-fadli-masa-untuk-bogwalking.html

    ReplyDelete
  42. Salam Ziarah, Zuera dari segmen yg sama, jemput ke blog yaa..Follow sekali. :D
    *http://sempoi9.blogspot.com/2012/04/segmen-eraz-fadli-masa-untuk.html

    ReplyDelete
  43. i come...n happy blogwalking....segmen eraz fadli

    http://kumahuitu.blogspot.com

    ReplyDelete
  44. balas kunjungan :)

    follow awak dear :)

    ReplyDelete
  45. Salam kenal,datang dari segmen yg sama :D

    ReplyDelete
  46. Salam kenal :) jemput singgah blog seri k :) dtg dri segmen
    http://ceritacikseri.blogspot.com/2012/04/segmen-eraz-fadli-masa-untuk.html

    ReplyDelete
  47. Salam,
    CZ datang dari segmen yang sama..
    Dah follow blog awak..=)

    BTW, salam perkenalan!

    ReplyDelete
  48. http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/04/segmen-eraz-fadli-masa-untuk.html

    fairus foLLow sini! singgah ke bLog fairus ye?

    ReplyDelete
  49. http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/04/segmen-eraz-fadli-masa-untuk.html

    fairus foLLow sini! singgah ke bLog fairus ye?

    ReplyDelete
  50. membalas singgahan anda .
    salam perkenalan yea :)

    ReplyDelete
  51. dr segmen yang sma :|
    http://cookies-boy.blogspot.com/2012/04/segmen-eraz-fadli-masa-untuk.html

    ReplyDelete
  52. dr segmen yg same....follow mee..=)

    http://pembebeljalanan.blogspot.com/

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.