Tuesday, 26 February 2013

Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli


Eraz Fadli mengajak semua blogger untuk join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada semua.. Segmen ini bermula pukul 8.30 pagi hingga 11.59 malam ini sahaja.. Top Refferal akan mendapat sesuatu daripada Eraz Fadli.. 

Syarat : -
  1. Follow blog Eraz Fadli , dan like Page E'raz Fadli..
  2. Buat tajuk entri Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli..
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen..

# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini Eraz Fadli kreditkan kepada blogger Mia Liana.. 

39 comments:

  1. assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama...

    http://maszull.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  2. salam...terbang dari segmen sama and done follow u..
    http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalkin-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  3. As salam... AEY dari segmen yang sama...
    masOk dan fOllOw u ^^,
    salam perkenalan...

    http://anakenyusni.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  4. Terima kasih sebab sudi join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Senarai nama akan diupdate dari masa ke semasa..

    ReplyDelete
  5. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  6. cantik header...pantai kat mana tu?

    salam, pcl datang dari segmen sama utk buat lawatan ...semoga dpt ukhuwah berterusan..

    http://www.pakciklie.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  7. Dari segmen sama..dah godeh2 dh blog kiut ni..hehe jom follow balik ^^
    http://anisfadliyana.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum . dari segmen sama . saya follow =)
    jemput datang blog saya ya ^_^ .

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen yg sama..dah folo jugak

    ReplyDelete
  10. salam, dr segmen yg sma..follow sini

    *chenta hati u tu nampak muka mcm E'raz fazly...^_^

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum Hai , Alja Blogwalking sini ! Singah-2 lah blog alja :)

    http://www.cahayapermata.my/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  12. as salam..

    dari segmen y sama...^^
    salam perkenalan dari KK! :)

    lawa header..sukaa...hee
    suka pantai eah? hehe :P

    ReplyDelete
  13. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    datang berhajat...singgah sini

    ReplyDelete
  14. dari segmen yang sama ! done follow you ! jemputlah datang ke teratakku !
    http://iqroze.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadhli.html

    ReplyDelete
  15. DATANG DR SEGMEN YG SAMA JUGAK.. VISIT ME.
    http://isyapurple.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    NAK PROMOTE SEGMEN SY JUGAK! HEHE.. PLEZ SUPPORT MY FIRST SEGMEN.
    http://isyapurple.blogspot.com/2013/02/segmen-pertama-by-isya-purple-sila.html

    ReplyDelete
  16. Singgah dari segmen yang sama. happy blogwalking^^. jom ke blog sy http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  17. Hai , Mira dari segmen yang sama :D

    http://cikyanxyanx.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  18. haii . dari segmen yg same . done follow awk . jmput ke blog sy
    http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  19. salam..^^ deno datang dari segmen eraz! :) jom ? :)

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. Senarai peserta untuk Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah kemaskini sepenuhnya.. Jom blogwalking !

    http://www.erazfadli.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-blogwalking-oleh.html

    Seterusnya, tunggu pengumuman blogger bertuah!

    ReplyDelete
  21. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli_26.html

    ReplyDelete
  22. as blogwalking sini...jemput blogwalking blog as juga

    http://zurianul.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. Hani datang dari segmen yang sama..jom ke blog saya pula....

    http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalkingeraz-fadli.html

    ReplyDelete
  24. as salam..selamat bersegmen,=)

    ecah pon join.jom singgah blog ecah.

    http://violetungupurple89.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalkingeraz-fadli.html

    ReplyDelete
  25. Salam, hi singgah dari segmen yg sama, bw n follow here.. :D

    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  26. salam kenal ^_^
    datang singgah & follow sini...
    jemput singgah & follow blog saya
    http://mizzniya.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  27. santai disini

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

    ReplyDelete
  28. dr segmen sme..follow me back..thanks..

    http://atienstory0809.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  29. dtg dari segmen yg sama...:)

    http://www.timizero.my/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  30. Singgah BW dari segmen yang sama. Jom jenguk blog saya. ^^ done follow http://samdia.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  31. singgah dr segmen sme :)
    jom singgah blog sy pulak
    http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  32. salam kenal, singgah dari segmen yang sama dan follow awak...

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  33. singgah sini dan follow,datang dari segmen yang sama.jangan lupa singgah ke blog saya n follow :)

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  34. Jemput follow and sebarkan kepada kawan kawan yang masih mencari cari.. nak tau lanjut kena follow blog ini :)


    http://ticcollege.blogspot.com/

    ReplyDelete
  35. Assalamualaikum dan Selamat Pagi.. Sekali lagi Eraz jenguk ke sini untuk memaklumkan bahawa Top Refferal bagi Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah diumumkan..Jom semak siapa yang kena di entri INI.. Tahniah..

    ReplyDelete
  36. hai dari segmen sama..
    http://www.kisahemasputih.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  37. hai dari segmen sama..
    http://www.kisahemasputih.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  38. Salam~ Zam datang nak berkenalan dengan Tuan Blog :) Jemput singgah : http://zamani84.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  39. Assalamualaikum.datang sini dari segmen yang sama:
    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    nak ajak join contest pertama dari saya.harap sudi join dan doakan semoga mendapat sambutan ye.jom join,62 hadiah di tawarkan untuk 16 pemenang! :D

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/contest-header-paling-meletop-2013-by.html

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.