Thursday, 21 June 2012

Segmen : BEN ASHAARI DAN SAYA


Jarang-jarang ada masa join segmen.. Kali ni Segmen Ben Ashaari.. Saya lebih kepada blog yang banyak informasi, tips dan petua! Orait.. Siapa berminat nak join, boleh klik SINI untuk join..

20 comments:

  1. As Salam, dari segmen yang sama, done follow u..sudi-sudilah dtg melawat

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan...siggah dari segmen abg.ben......=)

    ReplyDelete
  3. sy join jugak..saya follow sini =)

    http://mksyahir.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  4. hi pka join jugak.
    jom singgah blog pka nakk..??

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    terima kasih..! :))

    ReplyDelete
  5. dtg singgh
    http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  6. salam kenal...
    dari segmen yg sama.. :)

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

    Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

    http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

    ReplyDelete
  8. salam..wah..tiap orang ada citarasa masing2 kan..jom jenguk blog saya pula di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html thanx:)

    ReplyDelete
  9. datang dari segmen yang sama.. done follow sini.. jemput ke blog saya..^^
    http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.htm

    ReplyDelete
  10. salam kenal ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  11. singgah pagi kat sini..
    Dari segmen BA
    jemputlah ke blog ea

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  12. Salam Kenal . Dari segmen juga - Keep in touch!

    ReplyDelete
  13. singgah sini baca pendapat :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  14. yup, boleh dpt ilmu kan? btw salam kenal dr chemija , jemputlah bace entry, if suke follow sekali^^

    ReplyDelete
  15. Salam...
    Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
    Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
    thanx Awak ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  16. Salam , singgah baca blog kesukaan kamo :)

    http://dismybelog.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    follow here :)

    ReplyDelete
  17. datang dari segmen yang sama!'
    done follow(272#),hit me back k!

    http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  18. salam kenal..

    singgah dari segmen yang sama :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  19. golek sampai kat sini:)) skodeng blog ni.dtg dr segmen yg sama:)

    ReplyDelete
  20. CHAKKK!!!!!!
    Datang dari segmen yang sama.....

    Jemput join segmen saya juga ye...
    http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.